Almenara Golfskola 2018

 

Almenara Golfskola, Sotogrande

Nu är vi hemma från vårens Almenara Golfskola. En härlig vecka på utmanande banor. Bilder hittar du längst ner på sidan. Spelade dessutom på La Reserva, en bana i världsklass så är jag nöjd. Almenara Golfskola var en hit. Sugen på att komma i väg igen.

En dag åkte vi för att spela på La Reserva. Vad gör man när man har en flygel i klubbhuset. Spelar och sjunger såklart.  Tur att ingen spelade in vår Elton John duett efter rundan.

Nästa vecka är det PGA Summit i Halmstad som gäller och sen den 17 mars bär det iväg igen, till Alicante på nästa golfvecka. Härligt! Speciellt som vintern verkar ha tagit ett rejält tag om Sverige. Första kursen har vi redan den 31 mars så då är i alla fall våren här. 🙂

Jag och Stefan är riktigt taggade inför säsongen och är klara med all planering. Information om kurser och ligger redan på vallentunagk.se och här på sidan, titta under menyn Training. Nästa vecka går all information ut till medlemmar och kunder.

Vi är redan i full färd med att planera höstens Golfskola så håll ögonen öppna. Räknar med att kunna lägga ut information om den redan i slutet av månaden.

Vi är på plats på klubben från den 31 mars. Jag är tillgänglig för lektioner på Ullna indoor nrä jag inte reser. Boka din lektion här agolf.appointy.com.