Svante Adelin Head Golf Pro på Vallentuna GK

Svante Adelin Head Pro på Vallentuna Golfklubb

Från och med den först november har jag, Svante Adelin, börjat som Head Golf Professional på Vallentuna GK. Det blir ett spännande uppdrag med många möjligheter att utveckla träningsverksamheten tillsammans med bolaget Golf4Golfers och mina nya kollegor.  Också skönt att vara tillbaka i Vallentuna som är nära hem och där jag i området har många av mina kontakter och elever.

Jag längtar redan efter golfsäsongen 2018. Jag kommer tillsammans med Stefan och André köra nybörjarkurser, fortsättningskurser och juniorträningen. Stefan och och jag kommer att köra privatlektioner. Stefan är under utbildning och blir klar under våren 2018, även om han redan innan är utbildad i USA.

Efter årskiftet kommer vi börja köra lite föreläsningar om Golf och träning på plats på Vallentuna GK. Exakt format och program håller vi på att arbeta fram just nu. Jag tror att det kommer finnas intressant saker även för icke Golfare. Så fort allt är klart så hamnar det här på hemsidan.

På lördag öppnar Ullna Indoor igen och jag är tillgänglig för lektioner direkt. Boka dina lektioner på www.adelingolf.se/booking. Kom ihåg att du måste boka matta på Ullna Indoor också.