Juniorträning

Juniorträning Vallentuna GK 2018

Vallentuna GK’s juniorverksamhet är öppen för alla oavsett ålder och ambitionsnivå. Vi spelar och tränar Golf för att det är kul och vi vill utvecklas. Träningen genomförs av PGA utbildade golftränare i samarbete med ideella ledare och föräldrar Vallentuna GK har cirka 40 juniorer i träning. Träningen sker framför allt på onsdagskvällar. Vi delar delar in spelarna i grupper efter ålder men ambitionsnivå och utveckling påverkar också gruppindelningen.

Gruppträning 1 995 kr
Kvällsträningen börjar vecka 15, onsdag 11/4. Vi tränar 10 gånger på våren och 6 gånger på hösten. Grupperna delas in av Svante Adelin. Head Pro, och Stefan Sandqvist, Teaching Pro. Om du har något önskemål om grupp skriv in det på anmälan. Information om grupptillhörighet skickas ut den 2 april. Samling 15 minuter innan varje pass för uppvärmning och närvaro. Anmälan..

Träningsdagar 500 kr/per dag
Vi vill utveckla träningsverksamheten på Vallentuna GK och erbjuder därför också 3 timmar träningen utanför den ordinarie träningen. Träningspassen är öppen för alla som har grönt kort eller fått sitt officiella Hcp. Kort rast med saft och frukt ingår.

Träningsdag: Torsdagen den 5 april 10:00-13:00 Anmälan..
Träningsdag: Torsdagen den 10 maj 09:00-12:00 Anmälan..
Träningsdag: Augusti ej bestämt

Träningsläger och Scandia Cup 1 795 kr
Boka av lägret redan nu, Måndag 18 juni till torsdag 21 juni.
Träning och spel i fyra dagar.
Lägret avslutas med tävling på bana och skills game.
Anmälan..   

Privatlektioner
Stefan och Svante erbjuder lektionspaket till rabatterat pris.
All juniorer i träning kan boka 3×25 minuter lektion för 800 kr.
Bokning på www.adelingolf.se/booking

Kontaktperson
Svante Adelin – Ansvarig tränare
0702 193 492
svante@adelin.se